Det tantriske parforhold

Uddannelsesmodul 6

Man kan være tiltrukket af tantra for at få nogle fede oplevelser, for at opnå en helt særlig eksotisk, erotisk oplevelse. Og det kan man også opleve. Men tantra handler om meget mere end det.

Et tantrisk fundament

For nok kan det lyde tillokkende med et lækkert seksuelt møde. Det er klart! Men hvad med en hverdag, hvor I kan mærke seksualiteten mellem jer som en flod, der strømmer? Eller som den nærende ild, man kan varme sig ved?

En hverdag med dynamik og proces, med læreprocesser, hvor svære ting løses og dejlige ting folder sig ud. Med samarbejde, kraftfulde møder og en følelse af at være på vej sammen. Med sex, kærlighed og spiritualitet.

Det tantriske parforhold hviler på et tantrisk fundament. Og her hviler det godt og stærkt.

Tantra er svaret – også når relationen skal afsluttes

Tantra er også et stærkt kort, når man har besluttet sig for at afslutte relationen. Den gode tantriske praksis, man har fået opbygget, vil komme en til gavn også i denne ikke altid nemme situation.

Det tantriske perspektiv på et brud er at gøre sig lige så meget umage med afslutningen som med indledningen af en relation. Det gør en kæmpe forskel i forhold til, hvordan man kommer videre hver især. Kan man gå fra hinanden med taknemlighed for det der var, det man har lært og hjulpet hinanden med, så går man styrket videre.

Single og tantra

Er tantra så et lukket land, når man ikke har en partner? Nej, du kan sagtens være i tantrisk proces uden en partner. En single betræder andre tantriske stier, men der er meget læring og næring at finde på den vej også – når den betrædes med bevidsthed og vågenhed.

Ønsker du at finde en partner, er der et frugtbart forarbejde og perspektiv at hente i det tantriske. Det er en hjælp til at blive klar over, hvad du har brug for og at holde den tantriske energi i bevægelse i dig.

Temaer på modul 6

  • Når tantra er fundament for parforhold, familieliv og hverdag
  • De tre processer: hans, hendes og den fælles – og hvorfor det er vigtigt at holde dem adskilt
  • Den tantriske tjekliste – så har du/I altid noget at mødes om
  • At lære det nødvendige
  • Emotioner og emotionel neutralitet
  • Tantra som hjælp når en relation skal afsluttes
  • Single og tantra
  • Hvordan tiltrækker man en tantrapartner – det vigtigt forarbejde

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev