Astrid

Klik på videoen for at tænde lyden

Astrid Lindvig

CV

  • Uddannet cand. mag. i musik og psykologi
  • Uddannet og udøvende organist
  • Kursusholder og forfatter til bogen: PowerTantra – vejen til forening.
  • Har været medlem af Tigerekspressen siden 2010 og tilknyttet Tigerens Rede siden 1996.

Vision

Gennem både mit personlige liv og mine erfaringer som kursusholder har jeg oplevet, hvordan de tantriske metoder kan gøre en kæmpe forskel. For mig selv og for de mange mennesker, som jeg har mødt i mit arbejde som kursushold. Og så er det ovenikøbet både let at gå til og samtidig utrolig effektivt.

Det er min vision for uddannelsen, at flere mennesker skal få adgang til denne værktøjskasse fuld af gode redskaber. Som de så kan tage med sig i deres arbejde med at hjælpe mennesker.

For der er meget frustration og smerte knyttet til parforhold, kærlighedsliv og seksualitet. Der er mange ønsker og længsler, som ikke foldes ud. Der er mange sår på sjælen og tabte drømme. Der er simpelthen brug for nye, stærke hjælpemidler til de sider af livet. Og det er de redskaber, som trænger til at komme ud i verden.

Og som bonus vinder man også en dybere kontakt til sin egen kraft, man får mere energi at gøre med og mere frihed. Tantrisk metode vil åbne op både til de dybe instinktkræfter og til et højere perspektiv på ens liv. Og man lærer at navigere i livets bevægelser, at kunne give slip og være i levende, dynamisk proces.

Egen tantrisk proces

Gennem tantra har jeg fået en god kontakt til min indre kraft, min vildskab og råstyrke. Det har givet mig en større frihed i mit liv, plads til at ånde frit. Og så har det skrællet den begrænsende pænhed af, så jeg kan være vil stede med nærvær og autencitet. En bevægelse fra en stereotyp pæn pige til en moden kvinde med kraft, et helt menneske.

I mit ægteskab med Thomas har vi haft fokus på at bevare en tantrisk proces og en levende seksualitet samtid med at hus, hjem, arbejde, familie skal passes. Og det er lykkedes. I bogen “PowerTantra – vejen til forening” fortæller Thomas og jeg om vores tantriske erfaringer, om bump på vejen, og hvordan vi håndterede dem.

Bogen handler om at vedligeholde polariteten, bevare intimiteten og kunne bruge vanskeligheder og vrede som en del af processen. Og hvordan denne tantriske proces en dag bragte os ind i den særlige energimæssige tilstand, som vi kalder forening. En sammensmeltning eller et aftryk ind i hinandens sjæle.

Tantriske specialer i undervisning

Arbejde nedad: Det er et kerneområde for tantra. Og det er meget større og omfattende, end man gør sig klart.

Kraft og køn: Jeg kan hjælpe med at finde kraften i ens køn og turde stå ved den.

Libido, kreativitet og livsglæde: Jeg kan hjælpe med at åbne harachakraet og kunne give slip ind i proces.

Parforhold og familieliv: Jeg har erfaringer med at skabe struktur og få tantrisk proces ind i hverdagen.


Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev