Uddannelsens indhold

Uddannelsen består af 8 weekendmoduler, der hver især går i dybden med et spændende emne indenfor Tantra. Du kan se datoerne for modulerne på forsiden.

MODUL 1

Tantrisk Proces

Dette modul præsenterer tantraens kernebegreber og de centrale metoder til at opbygge og vedligeholde tantrisk proces. Proces er et kerneelement ved tantra – for selvom alle rammer er godt på plads, afhænger resultatet meget af din evne til at håndtere proces.

MODUL 2

Kraft, instinkt og seksualitet

Seksualitet, aggression og råstyrke hører til i det instinktive. Det er kraftfulde sider af menneskelivet, og er områder, som volder vanskeligheder. Men her ligger også store ressourcer gemt, så det er langt bedre at lære at samarbejde med dem. Dette modul handler om at få fat i sin kraft.

MODUL 3

Det vandrette og det lodrette

Det vandrette og det lodrette betegner forskellige måder at bruge sig selv på, to måder at omsætte sin energi på. På dette modul skal vi bl.a. fordybe os i seksualitetens kors, som er en måde at beskrive og forstå menneskers seksualitet på. Her ligger nøglen til at befri seksualiteten for bindinger, så den kan udfolde sig frit i kontakt med instinkter og meditation. 

MODUL 4

Polaritet og ligeværd

Polaritet og Ligeværd peger langt ind i parforholdet og langt ud i samfundet. Her ligger et svar på mange historiske og aktuelle konflikter. Der er i dag stor usikkerhed i forhold til køn. Jo dybere du får fat i dig selv, jo tættere kommer du på din egen pol og kan udfolde dig selv og dit køn på din måde. 

MODUL 5

Sex, kærlighed og spiritualitet

Tantra er sex, kærlighed og spiritualitet. Det giver en dyb tilfredshed og er for mange en længsel. Når vi tager vare på de tre områder, kan den tantriske proces for alvor tage fat. Her findes mange gode redskaber. Modulet handler også om, hvordan man tiltrækker en partner og opbygger en tantrisk relation.

MODUL 6

Det tantriske parforhold

Tantra er et stærkt fundament for parforhold, familieliv og hverdag. Der vil være mere energi, når der er kontakt til både instinktkraft og ånd. Når emotionelle mønstre brydes, skabes frihed og vækst i relationen. Dette modul handler om de redskaber, som opbygger det tantriske parforhold.

MODUL 7

En tantrisk indstilling til livet

I tantraen forholder man sig til alt det, der er i ens liv – det skønne og det besværlige. Et liv med tantra bliver aldrig kedeligt, for alt kan bruges som brændstof til den tantriske proces. At møde livet med en tantrisk indstilling er en hjælp i kriser og overgange og helt fundamentalt understøtter det, at man kan lade livet strømme gennem én.

MODUL 8

Æterisk fryd

Det æteriske er den livsenergi, som er i og omkring kroppen. Det æteriske passer på os og holder os sunde og raske. Men det æteriske rummer også subtile sider som en vej ind i aspekter af meditation, ordløs kommunikation og oplevelsen af forbundethed.

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev