Christian

Christian Wilms

født 1986

CV

  • Uddannet psykomotorisk terapeut
  • Underviser i Mindful Fighting og Ordløs Udveksling

Egen tantriske proces

Jeg har arbejdet meget med at have et realistisk forhold til krop og seksualitet, i stedet for at jage rundt efter idealer

I mit arbejde med seksualitet, har der åbnet sig en større verden, og jeg har fået mere tilfredshed.

Jeg bruger den tantriske arbejdsmetode, hvad er det næste skridt lige nu? Det er en god træning i at tage hensyn til det energimæssige hele tiden. Tantra er også i hverdagen.

Succeshistorier som underviser i tantra

– En deltager sagde, “Åh det var fedt at få lov til at komme ud med al den fysiske vrede og aggression, at det ikke er for meget, at man kan give lyd og råbe. Man føler sig fri og mærker sig selv dybere.”

– Folk oplever at komme i bedre kontakt med deres seksualitet, på en mere ren måde. Fri af køns- og kropsidealer.

Styrker indenfor tantra

Jeg ved rigtig meget om fysisk udveksling som en vej ind i et tantrisk møde, at møde den andens meditation fysisk. Det giver forbundethed og dyb kontakt. Vi er tit kun i kontakt med vores partner mentalt-emotionelt, og det er ret flygtigt og sårbart.

Vrede og at arbejde nedad. Hvis man åbner op for sin aggression i en god ramme, får man fat i alle de gode ressourcer, der ligger i den. Mærker hvad man har lyst til. Jeg kan hjælpe mennesker med at opleve glæden og befrielsen ved at komme ud aggression.

Brænder for / vision / hvad vil du med det / passion?

Jeg ønsker at få udbredt den energimæssige tantra, så den kommer til gavn for flere mennesker. Den er måde hvorpå, vi kan meget mere ud af hinanden.

Det er en uddannelse, hvor man lærer at komme i bedre kontakt med sig selv indvendigt, fremfor psykologisk eller mentalt. Alle bliver gladere, og mere præcise.

At få folk til at få mere fat i deres aggression, så er det sjovere at køre på motorvejen, og være på de sociale medier!