Karen

Klik på videoen for at tænde lyden

Karen Gröndahl

CV

  • f. 1971
  • cand. mag. (engelsk og filmkundskab)
  • certificeret TOTM kropsterapeut, RAB-godkendt
  • kursus- og workshopholder i tantra, kvinder og kraft
  • tantrisk vejledning (par og individuelt)

Lidt om mig

Jeg har altid været interesseret i sammenhængen mellem krop, bevidsthed og den energimæsige kontakt mellem mennesker – selvom jeg ikke altid har haft ord for den energimæssige dimension. I dag er det vigtige pejlemærker for mig, som jeg bruger til at navigere i min proces og mit liv.

Oprindelig er jeg uddannet cand.mag. i engelsk og filmkundskab. Sidenhen har jeg uddannet mig til kropsterapeut og har i dag egen praksis i Gedved og Århus.
Jeg har i 20 år arbejdet intensivt med meditation, selvudvikling, tantra, energi- og kropsbevidsthed. Siden 2005 har jeg fulgt undervisningen hos Anne Sophie Jørgensen på meditationscentret Tigerens Rede i Gedved.

Jeg er gift med Jens (ham kan du læse mere om her), og vi bor i Gedved sammen med Jens’ datter på 18. Vores relation startede som en tantrarelation, dvs. vi har fra starten af haft tantraen som fundament i vores relation. Det har givet os en hel del tantriske læreprocesser omkring hverdagsting som at bo sammen i en sammenbragt familie, fertilitetsbehandling og barnløshed, hvordan vi får det bedste ud af vores forskellighed m.m.. Derudover har det også ført os ind i de mere upersonlige og avancerede aspekter af tantraen, som jeg oplever yderligere styrker relationen og kontakten mellem os.

Siden 2012 har jeg holdt kurser og workshops i tantra for par og singler med fokus på, hvordan tantra kan være en kraftfuld kilde til fornyelse og vækst i hverdagsliv og parforhold.

Passion & styrker indenfor tantra

At arbejde med tantra har været livsforandrende for mig. Det har bl.a. lært mig at få fat i mig selv på et dybere plan, at lære min kraft at kende og derigennem smide en tendens til overdreven tilpasning, som har spændt ben for mig i mange år.

Gennem tantra har jeg fået konkrete erfaringer med, hvordan selv de sværeste personlige vanskeligheder og kriser kan forvandles til frihed og vækst. Og så har det været med til at åbne mine øjne for mine ressourcer og kompetencer.
Jeg brænder sådan set for hele tantrapakken… Men hvis jeg skal lave tre nedslag, så vil de nok se sådan her ud.

At arbejde nedad til kraft og instinkter
Det jeg især brænder for at formidle er, hvor stort et vækstpotentiale, der ligger i at få fat i sin kraft og sine instinkter. Rigtig mange mennesker pakker deres kraft væk eller gør den mindre – af angst for at være for meget eller for at andre ikke kan lide dem længere, når de folder sig ud. Men vi skal have fat i kraften for at stå stærkt i os selv. For at vi kan være autentisk til stede med det, vi er. For at kunne stå robust og solidt i en verden og en hverdag præget af krav, præstation, omskiftelighed og mange udfordringer. For at udfolde det, vi ønsker at udfolde.

Det lodrette
For mig har det været en game changer af de helt store at få fat i den lodrette akse i mit energisystem. I kontakten til det lodrette ligger der meget frihed, væren, stilhed, kraft og perspektiv. Skulle jeg tage på en øde ø i 3 år, ville det lodrette være et godt på, hvad der skulle med i min kuffert.

Det æteriske
Det æteriske er et sandt skattekammer, der bliver ved med at overraske mig og komme med nye åbninger. En central proces for mig her har været at gå fra en primær jegmæssig centrering til i højere grad af centrere i det æteriske. Det åbner for en dybere kontakt til og (ordløs) kommunikation med andre mennesker.

Vision

Jeg har personlig erfaret, hvor stor en betydning tantra har haft for mit liv – faktisk for alle aspekter af livet: personligt, i parforhold, familieliv, arbejdsliv – og også det at stå stærkt i mit liv og møde det, livet kommer med. Så jeg har på egen krop erfaret, hvilken kæmpe hjælp det er at få fat i min kraft og min seksualitet og forbinde det med kærlighed og spiritualitet.  

Mit ønske og min vision for TantraUddannelsen er, at den giver dig redskaber, viden og inspiration til at gøre en forskel, der hvor du er – i dit arbejdsliv, med de mennesker, du hjælper i dit arbejde, i dine relationer. Og at den hjælper dig med at udfolde dit personlige potentiale.

Jeg synes, verden har hårdt brug for, at vi griber tingene an på en anden måde. Og her har tantraen et uvurderligt bidrag at komme med.

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev