Kraft, instinkt og seksualitet

Uddannelsesmodul 2

Mennesker rummer langt mere kraft og energi, end vi er klar over. Når du får dybt fat i dig selv, vil du møde din egen kraft, instinkt og seksualitet. Disse store kræfter kan du bruge til at løfte, transformere og realisere dit liv.

Nederst i energisystemet ligger jordpunktet. Jordpunktet er det sted, hvor din energi forbinder sig med jorden, krop og kraft. Det er et kraftfuldt område, og her er der virkelig meget energi at trække på. Energi, som du kan få adgang til, og som du kan tage ind i din hverdag. Som vil gøre dig bedre rustet til at møde livets udfordringer, mindske frygt og usikkerhed og åbne døren til en naturlig, indre autoritet.

At arbejde nedad

For at få kontakt til kvaliteterne i dit jordpunkt, må du rette fokus nedad i energisystemet. Denne proces kalder vi at arbejde nedad. Det vil kræve en god indsats, for jordpunktets vilde kræfter er ikke noget, vi lærer om hjemmefra. Allerhøjest at det skal man holde sig fra eller lukke af for.

For de sider er ofte besværlige at håndtere – man kan ikke kontrollere de instinktive kræfter, men man kan lære at samarbejde med dem. Rejsen mod jordpunktet er derfor en rejse mod mindre kontrol og større frihed.

Et hurtigt løft

Når du lærer disse sider bedre at kende, kan det hurtigt skabe en god forandring. Mange oplever et hurtig løft i mødet med jordpunktets kræfter. Men man skal ikke lade sig narre – det tager tid at opbygge en stabil kontakt. 

Når fundamentet bliver stærkt, vil det få effekt på resten af dig. Ikke mindst dit hjerte. Når du har godt fat i din kraft, kan hjertet hvile trygt og åbne sig på nye, dybere måder.

Temaer på modul 2

  • Hvad er jordpunktet og hvad vil det sige at arbejde nedad.
  • Metoder til at åbne op for kraft: fysisk øvelser, dans, meditation
  • Hvad kan jeg møde på vej ned mod mit jordpunkt?
  • Hvordan træner jeg min evne til at rumme den øgede mængde energi?
  • Hvordan kan jeg bruge seksualitet til at få kontakt til jordpunktet?
  • Hvordan kan min kontakt til jordpunktet forvandle min seksualitet?
  • Hvordan kan jeg navigere i vrede, vildskab og aggression ?

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev