Sex, Kærlighed og Spiritualitet

Uddannelsesmodul 5

Tantra er, når sex, kærlighed og spiritualitet begynder at arbejde sammen. Når disse tre store, potente livsområder udfolder sig, kommer i balance og styrker hinanden. 

Da Anne Sophie Jørgensen i 2004 udgav sin første bog om tantra, gav hun den undertitlen: Sex, kærlighed og spiritualitet. Dengang var der ikke mange i Danmark, som kendte til tantra – i dag 20 år efter ser det anderledes ud. Men definitionen er stadig den samme:

Tantra er sex, kærlighed og spiritualitet. 

Hos mange mennesker stritter de tre områder i hver sin retning. Måske kender du det, at man føler kærlighed til én person, men er seksuelt tiltrukket af en anden? Det er virkelig kilde til dyb smerte og frustration – for hvad skal jeg dog gøre? 

Og rigtig mange mennesker føler, at spiritualitet og seksualitet ikke kan være i stue sammen. Måske har man lært det hjemmefra? Når det ene kommer ind, ryger det andet ud. Men det er synd, for spiritualitet beriger seksualiteten, og seksualitet giver spiritualiteten mere bund og mere kraft. 

Krop, hjerte og sjæl

I virkeligheden er sex, kærlighed og spiritualitet naturligt forbundne. Det er bare os mennesker, der har skilt dem ad. Og når den adskillelse slippes, sker der en dyb healing af urtraumer og ubalancer. Både i det personlige liv og det kollektive.

Det er det, som tantra kan! Og det er det potentiale, som mange mennesker i disse år begynder at ane i deres seksualitet. 

En vej ind i tantra

Sex, kærlighed og spiritualitet kan bruges som en vej ind i tantra mellem to mennesker. En god kontakt på bare et af disse områder kan nemlig åbne døren til en tantrisk kontakt.

Hvis begge gør sig umage, vil en kontakt på et af de tre områder kunne brede sig til de andre to. Og på den måde hjælpe til at udfolde parrets fulde potentiale for sex, kærlighed og spiritualitet.

Temaer på modul 5

  • Hvordan udfolder jeg seksualitet, kærlighed og spiritualitet? I mig selv og/eller i en relation
  • Hvad gør vi for at skabe fælles vibration i harachakra, hjertechakra og kronechakra
  • At se på det, som står i vejen og sætte det i bevægelse mod en blid forvandling
  • En vej ind i indre tantra: når energien cirkuleres inde i kroppen/energisystemet
  • Hvordan skaber jeg den optimale tilstand for at finde og tiltrække en tantrapartner
  • Redskaber til at undersøge og afprøve et tantriske potentiale mellem to personer
  • De optimale rammer i en hverdag for at udfolde sex, kærlighed og spiritualitet

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev