Thomas

Klik på videoen for at tænde lyden

Thomas Lindvig

Født 1972

Hvem er Thomas?

Jeg har brændt for tantra i mange år, siden jeg hørte om det i 00’erne. Jeg har arbejdet intensivt med det i mit personlige liv, i min proces, og også været vidne til utallige historier om tantra blandt dem, jeg kender, der også arbejder med det.

Sammen med min kone Astrid Lindvig har jeg skrevet bogen PowerTantra – vejen til forening. Og vi afholder kurser og workshops i hele landet i det koncept.

I næsten 20 år har jeg afholdt kurser og workshops i emnet.

Privat er jeg far, og arbejder fuld tid som selvstændig autoriseret psykolog, med egen praksis i Gedved.

Styrker indenfor tantra

Vrede og aggression. At lære sine følelser, især vreden, at kende, og bruge den til at sætte grænser og komme hurtigt fremad i sin proces.

At rense lysten og udfolde dens fulde potentiale. I enhver lyst er der en guldskat gemt, en vigtig side af én selv, eller noget man længes efter.

At skabe struktur og rammer for en tantrisk proces. Hvordan man får de rigtige aftaler, sikrer at processen kan udspille sig.

Vision for Tantrauddannelsen

At kunne give et tilbud til flere forskellige personer, og give mulighed for at den enkelte kursist kan komme dybere i tingene.

Jeg ønsker at tantrisk visdom og principper bliver udbredt til hele den moderne verden. Det er ting som at arbejde nedad, behov og begær og kombinationen af seksualitet og spiritualitet.