3 gode råd til et tilfredsstillende sexliv

Vi har alle en seksualitet, og har brug for at den fungerer tilfredsstillende. Men det er faktisk svært for mange. Hverdagen fylder rigtig meget, arbejdslivet er krævende, og der er pres på, at vi skal fremstå perfekte, tjekkede og kontrollerede. Det er ofte de grunde, som folk nævner, for at det er svært at få seksualiteten til at udfolde sig tilstrækkeligt.

Her er TantraUddannelsens 3 tåd til, hvordan I kan få seksualiteten til at fungere:

1) Seksualiteten i højsædet

Prøv i en periode at gøre seksualiteten til det vigtigste i jeres liv. Se den som hjemmets eller forholdets arnested, hvorfra al varme og energi kommer fra. Forestil jer, at I ikke fik penge, mad eller sikkerhed, hvis ikke den blev prioteret højest. Det her er blot en indstilling, ikke et krav om en bestemt mængde tid eller ressourcer, den skal have.

2) I skal prøve at arbejde nedad

Brug forskellige teknikker, der får jer til at “arbejde nedad”. Dvs prøv at indføre ting i seksualiteten, der går dybere ned i kroppen, energien, forståelsen. Det kan være at lege dyr, at bruge lyd, at meditere på jordpunktet. Der er mange gode forslag til det her i Anne Sophie’s bøger og i bogen “PowerTantra – vejen til forening”.

3) Gør seksualitet til noget I taler om, ofte og almindeligt

En helt simpel, men også meget afgørende ting: Begynd at tale om det. Både med hinanden, men også med venner, når I har besøg, eller er på besøg hos nogen. Gør seksualitet til et mere normalt emne, man kan tale om. Åbn op om det. Også når I hver især er sammen med venner. I vil opdage, at andre har det ligeså svært, og at jeres problemer “bare” er normale.

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Læs flere spændende artikler

Tantrauddannelsen gør dig til en bedre kropsterapeut

Overvejer du at blivekropsterapeut? Længes du efter at arbejde mere med kroppen end med hovedet, og …

Hvordan finder man en tantrapartner?

Hvis du vil arbejde med din seksualitet indenfor rammerne af tantra, så vil det jo være godt med en …

Hvad er forskellen på de forskellige former for Tantra?

Der findes mange former for tantra, med meget forskelligt indhold og forståelser af, hvad det er. De…