Tantrauddannelsen gør dig til en bedre kropsterapeut

Overvejer du at blivekropsterapeut? Længes du efter at arbejde mere med kroppen end med hovedet, og meget gerne hjælpe andre mennesker med det? Er du et sted i livet, hvor du gerne vil blive klogere på krop, seksualitet og højere perspektiver på livet?

Så er emnet Tantra og TantraUddannelsen noget for dig.

Tantra handler i høj grad om kroppen. Det er en rejse ned under hovedet, ned i krop, energi, seksualitet og natur.

Tantra er at arbejde nedad

I tantra bruger vi meget tid og energi på at arbejde nedad. Indenfor det emne finder vi en masse forståelser, redskaber og øvelser, man kan bruge til at komme længere ned i kroppen, instinkterne, basale behov og også etablere den gode jordforbindelse.

Teknikkerne kan være meditative, kropslige eller involvere brug af lyd og stemme. Det kan være noget, du gør sammen med en partner, eller noget du gør selv.

Klassiske eksempler er det at prøve at lege, man er et dyr, sammen med sin partner. Eller meditere på, hvad der er nede i jorden under jer.

Tantra er at lære om kroppens energi

Der er mere mellem himmel og jord, end hvad det blotte øje kan se. Også i vores kroppe. Der strømmer en masse energi rundt på forskellige frekvenser. Det arbejder vi også meget med i tantra, og vil bruge en del tid på i TantraUddannelsen.

Bevidsthed om energier kan åbne op for nye muligheder, gemte ressourcer, eller kan reparere på gamle skader og traumer, der også kan sidde i energien.

På den måde vil tantra være et godt og væsentligt bidrag til en kropsterapeut.

Seksualitet og krop er uadskillelige

Sålænge vi lever, har vi en seksualitet. Ligesom dyrene der ofte er seksuelt aktive, indtil de dør. Man kan sige, at hvis vores seksualitet dør, så dør vi også. Det gælder fra og med voksenalderen.

Så en kropsterapi, et arbejde med kroppen, en bevidstgørelse af kroppen, vil have stor gavn af også at forholde sig til kroppens seksualitet. Hvordan den strømmer, hvordan den fungerer, og hvordan der evt kan være blokeringer eller forskydninger i den energi.

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Læs flere spændende artikler

Tantrauddannelsen gør dig til en bedre kropsterapeut

Overvejer du at blivekropsterapeut? Længes du efter at arbejde mere med kroppen end med hovedet, og …

Hvordan finder man en tantrapartner?

Hvis du vil arbejde med din seksualitet indenfor rammerne af tantra, så vil det jo være godt med en …

Hvad er forskellen på de forskellige former for Tantra?

Der findes mange former for tantra, med meget forskelligt indhold og forståelser af, hvad det er. De…