Kan alle lave tantra?

Ja alle kan faktisk lave tantra, hvis de vil. Man kan sige, at tantra har en lang række “almindelige” aspekter og en række “avancerede” aspekter.

Almindelige aspekter af tantra, der er for alle

De almindelige aspekter handler om at få seksualiteten igang, at få nogle rammer etableret, og at begynde at forstå de ting, der sker. Og at arbejde nedad og opad. Arbejde nedad i kroppen, energien, psykologien og naturen i os. Arbejde opad i meditation, healing og andet energiarbejde.

De avancerede aspekter af tantra

De avancerede aspekter afhænger af, hvor meget man vil ofre sig. Så de er faktisk også for alle, men det er langt fra alle, der kan se en mening med det, eller reelt er villige til at gå ind i det.

Det handler om, hvor meget man tør, vil og kan udfordre i sig selv og i sin partner. Man kunne sige, at de avancerede aspekter handler om, hvor ondt det må gøre, men den formulering kan meget nemt misforstås. Tantra handler ikke om at lave selvskabt lidelse, men at turde møde den lidelse, der allerede er, eller den som livet giver som vilkår.

Det handler om at gå igang

Bare det at begynde at forholde sig til emnet, sætter noget igang. Det at overveje tantra’s muligheder, at sætte sig lidt ind i det, læse om det, det får tantra til at arbejde i dig.

Hvis du og din partner læser i Anne Sophies bøger eller i PowerTantra, vil I helt sikkert finde bare 1 ting, I føler, I kan gå igang med.

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Læs flere spændende artikler

Tantrauddannelsen gør dig til en bedre kropsterapeut

Overvejer du at blivekropsterapeut? Længes du efter at arbejde mere med kroppen end med hovedet, og …

Hvordan finder man en tantrapartner?

Hvis du vil arbejde med din seksualitet indenfor rammerne af tantra, så vil det jo være godt med en …

Hvad er forskellen på de forskellige former for Tantra?

Der findes mange former for tantra, med meget forskelligt indhold og forståelser af, hvad det er. De…