Tantra begynderguide

Har du hørt eller læst om tantra og kunne du/I tænke dig at komme i gang med det? Hvor starter man? Kan alle lave tantra, eller er der noget specielt, man skal læse eller øve sig i for at komme igang?

Nej, det er ret enkelt. Det handler blot om ville udforske eller udfordre sig selv. Dvs en indstilling til at ville noget mere end det, der er.

Start med dig selv

Prøv at gøre dig klart, hvad det er, du vil have ud af det. Vil du tantra, fordi du vil have større eller mere eksotiske seksuelle oplevelser? Vil du tantra, fordi du har nogle vanskeligheder, du vil udover eller igennem? Vil du tantra, fordi du vil væk fra den almindelige seksualitet, eller fordi det er svært at finde en partner?

Man kan selvfølgelig sige, det er svært at vide, hvad man vil med noget, hvis man endnu ikke ved, hvad det er. Men prøv alligevel at stil dig selv de her spørgsmål. Selvom der ikke kommer noget svar, er det godt at have stillet dem.

Dyrk sex regelmæssigt

Tantra har især noget med seksualitet at gøre. Det tager udgangspunkt i seksualitet. Det er at bruge seksualiteten til at få et bedre liv. Og ingenting kommer ud af ingenting. Derfor er du/I nødt til at gøre det ofte nok. Ligesom med alle mulige andre god ting, vi vil have ind i livet. Vi er nødt til at have en vis frekvens, og besøge det ofte nok.

Hvis du vil lære at cykle, er du nødt til at cykle tit nok. Vil du køre bil, er du nødt til at sidde mange gange bagved rattet, indtil du rigtig får det lært. Vil du tantra, er du nødt til at dyrke sex ofte.

Hvis du ikke har en partner, eller nogen at gøre det med, vil det være godt at lede efter en.

Lav øvelser, der kobler spiritualiteten på

Tantra er ikke bare sex. Det er ikke en avanceret form for sexologi. Det har et meget højere perspektiv. Så for at en aktivitet kan kaldes tantra, skal der helst også være et åndeligt, spirituelt eller religiøst perspektiv på det.

Du/I kan meditere, før, under eller efter. I kan tale om eller forholde jer til det spirituelle. Kig efter i drømmene, om der er spirituelle temaer igang.

Man kunne også kalde det her fokus for det energimæssige. Dvs man skal også have et energimæssigt perspektiv på sin seksualitet, og den kontakt man har til sig selv og sin tantrapartner. Det giver også et højere perspektiv, eller et perspektiv der rækker udover egoet.

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Læs flere spændende artikler

Tantrauddannelsen gør dig til en bedre kropsterapeut

Overvejer du at blivekropsterapeut? Længes du efter at arbejde mere med kroppen end med hovedet, og …

Hvordan finder man en tantrapartner?

Hvis du vil arbejde med din seksualitet indenfor rammerne af tantra, så vil det jo være godt med en …

Hvad er forskellen på de forskellige former for Tantra?

Der findes mange former for tantra, med meget forskelligt indhold og forståelser af, hvad det er. De…