Sådan finder du en tantrapartner

Du er interesseret i tantra. Du læser om det og Google på det. Du taler med venner og veninder om det. Dybt inde i dig er der måske en længsel efter at udfolde seksualitet og spiritualitet. Og bedst af det hele ville være: At gøre det sammen med en partner, så I kommer meget tættere og dybere på hinanden, end man sædvanligvis gør.

Det har vi et bud på i TantraUddannelsen.

Gør dig klart, hvad du vil

Første skridt på vejen til at finde en tantrapartner er at gøre sig klart, hvad det egentlig er, man vil have. Eller endnu bedre, stil dig selv det to-delte spørgsmål: Hvad vil jeg give? Og hvad vil jeg have? Af en kommende tantrapartner.

For det er lige relevant at overveje, hvad man har at byde på, som hvad man vil have. Vi tænker oftest på, hvad vi vil have af en partner, men overvejelsen om hvad vi kan give, kan faktisk være meget mere relevant. Ikke mindst fordi det at give ofte medfører, at der kommer en masse godt den anden vej.

Søg bredere end normalt

Der er stor forskel på, om vi leder efter en kæreste på den klassiske måde, eller vi leder efter en tantrapartner. Fordi tantra giver os en mulighed for at gå mere funktionelt eller direkte til værks. Tantra kræver struktur og rammer, og derfor får det os til at definere, hvad præcist vi gerne vil have ud af det, og under hvilke rammer. Disse overvejelser kan faktisk brede feltet ud, fordi mange flere potentielle partnere kan opfylde det, end de ambitioner vi klassisk set har.

Hvis du f.eks. gerne vil fokusere på hjertet, og gerne vil mødes 3 gange om ugen, er der jo pludselig mange flere personer, der kan tages i betragtning, end hvis du leder efter en klassisk kæreste, der skal opfylde alle kriterier indenfor både udseende, status, væremåde og værdier.

Tantra er at gå efter noget bestemt fremfor alt. Og ad den vej få alt.

Lær os bedre at kende

Book et møde med os

Kom til infomøde

Det er gratis og du kan blive klogere på om uddannelsen er noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Læs flere spændende artikler

Tantrauddannelsen gør dig til en bedre kropsterapeut

Overvejer du at blivekropsterapeut? Længes du efter at arbejde mere med kroppen end med hovedet, og …

Hvordan finder man en tantrapartner?

Hvis du vil arbejde med din seksualitet indenfor rammerne af tantra, så vil det jo være godt med en …

Hvad er forskellen på de forskellige former for Tantra?

Der findes mange former for tantra, med meget forskelligt indhold og forståelser af, hvad det er. De…